Då tar vi en genomgång…

Elektriska ledningar har krävt många dödsfall av takläggare som en följd av stegar stål upprättas nära dessa elkablar. Lita aldrig elektricitet, elkraft kan ta en tur från en kabel till en annan sladd, även stegar som sätts upp många meters avstånd. Behåll alltid en icke-ledande stege på arbetsplatsen. Håll ert sortiment från dessa elektriska sladdar.

När du klättra på en stege, det finns ett lämpligt sätt, och även en amatör medel, det vill säga precis vad etablerar experten från amatör. Konsekvent hålla ditt ansikte i riktning mot stege, använda båda händerna, steg på en stegpinne i taget med takläggare Stockholm, liksom aldrig glida ner en stege, är detta mycket oprofessionellt. Se till att dina stövlar / skor är rena av alla typer av oljor och smuts och tjära. Att inte överbelasta takläggarenstockholm.se med stegar, bara en takentreprenör varje gång vänligen på en stege för säkerhets skull.

Se till att alltid fästa basen av en stege, sätta på en grad, fast mark. Säkra toppen av stegen med några plywood stege stag. Fastställa stegen mot ett starkt stöd av takläggare Stockholm. Dessutom syftar till att utöka stegen 36 “över landnings eller tak takfot för optimal försvar och även säkerhet.

kapa kakel takläggare

Däck och Traction är en annan säkerhetsåtgärd som måste diskuteras. Lägre hot från takläggare Stockholm, upprätthålla arbetsområdet röran helt gratis, tak bältros granulat kan vara sfär lager, vilket kan skapa en slip samt höst hot. Rengör däck av dessa och damm för att hjälpa till med dragkraft. Använd säkra skor. Taktäckning däck säkerhets hjälper så mycket när de tillhandahåller säkerhet från riskerna med grepp.

Företag använder sig av massor av enheter, hammare säkerhet kräver ögonskydd ska användas överhuvudtaget gånger för att säkra dina ögon. Strike naglarna direkt för att hålla naglarna från att flyga tillbaka på dig, bli av skadats hammare. Ström Nailer säkerhet, dessa enheter måste behandlas med upp en hel del när det gäller. Ständigt kontrollera din makt spikpistol för rätt drift, fungerar när redo på det material som ska spikas, aldrig koppla enheten mot kroppen, liksom ständigt naturligtvis skyddsglasögon, upprätthålla denna och alla verktyg snyggt och fungerande ordning. Aldrig någonsin, någonsin sikta en spikpistol eller något annat verktyg på någon, de är inte leksaker och även bör behandlas på grund av detta.

Bladen har många användningsområden hos takläggarenstockholm.se för takläggare, alltid bort från kroppen, göra vissa blad är alltid skarpa, aldrig tråkig, dra tillbaka bladet när hålla i verktygslådan.

Sist men inte minst, hantering av material borde vara färdig med naturligtvis säkerhet. Använd dina ben när höja tunga material, ständigt använda benen, aldrig ryggen. Lyft ett paket varje gång, inte överbelasta ryggen, och även handla material nära taket, närmare taket, mycket enklare och säkrare är det liksom ta mindre tid och även mindre ström avfall för att hämta takläggning material.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *